2010-05-21

En mysig stund med mamma

Idag har vi fått sköta oss själva på sjukhuset - som om vi vore hemma. Äta som vanligt, dricka som vanligt, gå ut på promenad som vanligt. På eftermiddagen gick vi över från intravenöst antibiotika till vanligt flytande och för säkerhets skull vill sjukhuset ha kvar mig ett dygn till ifall bakterierna får nytt fäste i och med detta. Dessutom vill doktorn ta om alla prover gällande osmolaliteten imorgon eftersom proven som togs sist togs under kortisonmedicinering samt dropp. Evetuellt kan detta ha en inverkan på resultatet och därför skall vi efterlika ett helt "vanligt" dygn hemma och ta om proverna imorgon. CRP hade för övrigt gjort en störtdykning igår till 164 så det är bra.

Idag var mamma och jag i Hagaparken igen. Efter en långpromenad satte vi oss på en bänk vid vattnet, funderade lite kring livet och slumrade till en stund i skuggan, det var hur mysigt som helst. Lagom varmt och ljumma, härliga vindar.

Har vi tur kanske vi får komma hem på permis över helgen imorgon. Hoppas, hoppas... det vore så skönt att få komma hem några dagar.



3 kommentarer:

Cilla sa...

Heja Freja, vad du kämpar på tillsammans med dina föräldrar, underbart att du mår lite bättre och fick komma ut i vårsolen en stund. kram från Cilla!

Jonna sa...

Underbart e bara förnamnet på hur ni verkar ha det...

dessi sa...

så starka bilder! vilken oerhörd kärlek och trygghet ni har ni två.